;
Montajul de folie auto este exectutat in 5 pasi. La noi in atelier, se monteaza folie auto fara a demonta fetele de usi sau scoate vreun geam afarade pe masina.

Pasul 1:

Geamurile autoturismului sunt mai intai curatate, degresate si pregatite pentru aplicarea foliei.

Pasul 2:

Folia auto mai intai este taiata, apoi astezata pe fiecate geam in parte pe exterior, inclusiv folia pe luneta care a fost in prealabil acoperita cu pudra de talc, pentru o mai buna prelucrare. Intre timp, se va taia folia de pe geam cu 3 centimetrii mai mare decat suprafata vizibila a geamului, acest lucru facand montajul impecabil, iar riscul de exfoliere fiind in totalitate indepartat.

Pasul 3:

In toata aceasta perioada, se va incalzii folia auto pana in punctul in care aceasta ia forma geamurilor.

Pasul 4:

Apoi, se va aplica folia pe interiorul geamurilor, acestea fiind in prealabil curatate si degresate. Apa dintre geam si folie va fi indepartata cu ajutorul unor scule.

Pasul 5:

Iar la final, se va finisa, remedia orice eventuala impuritate si va ferifica toata lucrarea. In acelasi timp se va inmana autorizatia tehnica dar si certificatul de garantie, pe care va fi nevoie sa le tineti in permanenta intre actele masinii, pentru a le putea inmana vreunui eventual control rutier. Bineinteles, montand folie auto la unul din centrele noastre, sunteti siguri ca nu ve-ti avea vreodata probleme cu politia.

Daca vrei sa alfi mai multe, accesati linkul. Daca vrei sa ramai informat aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Stiati ca?

Test